heart promo + 45 97 14 24 38

Betal med: 

Om os

Firmaet Højvang Pet Food blev startet i 1976 af Karsten Hauge Olesen.
Firmaets filosofi er at udbyde kvalitetspodukter, som adskiller sig væsentligt fra dagligvarehandelen,
Højvang Pet Food har ikke noget ønske om at blive den største på markedet, men gerne den bedste.
Fleksibilitet er for firmaet et nøgleord. Hvilket i det daglige betyder at varer bestilt inden kl. 11.00 leveres inden for 1-3 dage.
Vi har siden 1976 solgt hundefoder/udstyr til jagthunde. Vi har i de senere år fået fremstillet et helt unikt foder, hvor vi har hjulpet mange hundeejere der havde problemer med deres hunde. Vores foder sælges til de rigtige priser. Lave omkostninger til distribution og markedsføring betyder lave forbrugerpriser for topprodukter af højeste kvalitet.
Vi distribuerer både via direkte salg og via forhandlere. Vi vil altid stræbe efter at skabe værdi for vores kunder via god service og højeste produktkvalitet - altid til en rimelig pris . Vores foder er garanteret fri for gensplejsede råvarer og kød og benmel samt konserverings tilsætning. Kan vi ikke henvise til forhandler i deres område sender vi deres bestilling. vort foder er fremstillet i Danmark til Højvang Pet Food. Kan jeg blive forhandler, ja det kan du godt hvis:Du har en specialforretning og er interesseret i hunde. Eller hundekennel eller driver hundepension.

Vi tør sammenligne pris og kvalitet
Os med de rigtige priser
Stærk på prisen bedst på kvaliteten
Et Godt Valg